Een negatief of niet reëel zelf beeld kan je veel hebben gekost.

 

Je hebt misschien niet durven solliciteren op die baan. Niet durven spreken op voor die groep. Niet die leuke man of dame durven aanspreken. Niet die ene klant durven binnenhalen…

 

Gelukkig is er een goede methode om hier wat aan te doen. Om een eerlijker en krachtiger zelfbeeld te hebben. Het helpt je niet alleen te bereiken wat jij graag wilt bereiken maar zal je ook meer rust geven.

 

Je zult merken dat je veel minder snel van slag bent bij tegenslagen.

Kennismaken?

Methode om je zelfbeeld te verbeteren.

 

Na 7 of 8 sessies zal je zelfbeeld beter zijn. Gegarandeerd. We meten dit op basis van een wetenschappelijke methode. Net als dat de hele methode een wetenschappelijk bewezen en heel bekende methode is.

 

De indeling zal ongeveer als volgt zijn:

 

Sessie 1 We maken met elkaar kennis en lopen een vragenlijst door. De Rosenberg Self-esteem Scale. Zo hebben we een duidelijke 0-meting.

Sessie 2We stellen het negatieve zelfbeeld vast en kijken naar de achtergrond ervan. Daarnaast beginnen we met nadenken over positieve eigenschappen.

Sessie 3We gaan verder in op de positieve eigenschappen.

Sessie 4In deze sessie gaan we aan de slag met deze positieve eigenschappen. We leren 2 methoden: imaginatie en zelfspraak

Sessie 5
We gaan meer in op het echt voelen van de positieve eigenschappen en zetten daar lichaamshouding en gezichtsuitdrukking bij in.

Sessie 6We gaan het gevoel koppelen aan je favoriete muzieknummer. Op verschillende manier proberen we een overgang te creëren van het ene gevoel naar het andere aan de hand van deze muziek.

Sessie 7Toepassen van de methode bij verschillende triggers.

Sessie 8De training wordt geevalueerd en afspraken gemaakt voor de toekomst. De Roesenberg Self-esteem Scale wordt ingevuld en de resultaten vergeleken.

 

 

Kennismaken?
Informatie en tips - blog

Verbeter ook je resultaten en uitkomsten...

Schrijf in voor de maandelijkse mail!

Neem contact met ons op